SEO PowerSuite for Windows, Mac, Linux
BuzzBundleNieuwste versie
Supported OS Downloaden
Onze Klanten
Kunden

BuzzBundle software - vergelijk mogelijkheden en versies

Maak en manage jouw merk reputatie met BuzzBundle. Voer een complete promotie campagne met blog en forum posten, Facebook en Twitter aankondigingen en meer. Download de meest effectieve social media management app en maak jouw bedrijf prominenter op het web.

Vergelijk BuzzBundle versies en kies wat het beste bij je past!

Free
$0
Professional
$199
Enterprise
$399
Historische gegevens opslaan (beschikbaar voor 15 dagen) Historische gegevens opslaan Historische gegevens opslaan
Met BuzzBundle manage je jouw social media activiteiten het efficiëntst. Je kunt de historie van jouw communicatie op 1 plek bijhouden en altijd terugkijken naar dialogen zonder ingewikkelde zoekopdrachten in verschillende apps.
Gelimiteerde vermeldingen (70% van de vermeldingen in de eerste 15 dagen, daarna 30%) Monitor alle vermeldingen van jouw merk Monitor alle vermeldingen van jouw merk
BuzzBundle is een krachtige reputatie management app waar je op kunt vertrouwen. Je mist geen enkele vermelding meer van jouw merk op forums, blogs, Vraag & Antwoord websites en sociale netwerken.
Professionele rapporten beschikbaar in de software Professionele rapporten beschikbaar in de software Professionele rapporten beschikbaar in de software
Met BuzzBundle kun je overzichtelijke rapporten maken van al jouw social media activiteiten en campagnes in enkele seconden.
White-label klant rapporten White-label klant rapporten White-label klant rapporten
Je kunt jouw social media rapporten in BuzzBundle aanpassen aan jouw eigen huisstijl.
Exporteer klant rapportages in PDF en HTML (om te printen, emailen of te publiceren op het web) Exporteer klant rapportages in PDF en HTML (om te printen, emailen of te publiceren op het web) Exporteer klant rapportages in PDF en HTML (om te printen, emailen of te publiceren op het web)
Je kunt jouw social media rapporten in BuzzBundle aanpassen aan jouw eigen huisstijl.
5 zoekwoord groepen om vermeldingen te monitoren 10 zoekwoord groepen om vermeldingen te monitoren 20 zoekwoord groepen om vermeldingen te monitoren
Monitor social buzz voor specifieke promotie campagnes, voor producten en services, etc. Voeg de zoekwoorden toe aan een zoekwoord groep en monitor de sociale buzz in een aparte BuzzBundle stream.
100 zoekwoorden per project 100 zoekwoorden per project 200 zoekwoorden per project
De zoekwoorden die je opgeeft bepalen het soort berichten die BuzzBundle voor je vindt. Stel zoveel zoekwoorden in als je nodig hebt - samen met links naar jouw belangrijke pagina's, en vind alle berichten die gerelateerd zijn aan jouw merk.
2 personen (acteer als verschillende personen of groepen) Ongelimiteerde personen (acteer als verschillende personen of groepen) Ongelimiteerde personen (acteer als verschillende personen of groepen)
Personen zijn de basis van jouw BuzzBundle project. Je kunt echte personen, groepen of bedrijven gebruiken als personen. Hoe meer personen je toevoegd, hoe meer buzz je maakt voor jouw merk!
Ongelimiteerde social media profielen Ongelimiteerde social media profielen Ongelimiteerde social media profielen
Gebruik een ongelimiteerd aantal profielen voor elke persoon in jouw BuzzBundle project. Je kunt bestaande profielen toevoegen (bijv. jouw Facebook en Twitter accounts) of nieuwe registreren (bijv. forums en Q&A websites), direct vanuit de software.
Nieuwe! Cloud opslag voor projecten Nieuwe! Cloud opslag voor 5 projecten Nieuwe! Cloud opslag voor 100 projecten
Met BuzzBundle kun je jouw social media activiteiten zo efficiënt mogelijk managen. Je kunt de historie van jouw communicatie op 1 plek bijhouden en altijd terugkijken naar dialogen zonder ingewikkelde zoekopdrachten in verschillende apps.
Voeg al jouw social media profielen toe Voeg al jouw social media profielen toe Voeg al jouw social media profielen toe
Met BuzzBundle kun je al jouw social media profielen toevoegen aan de software, zodat je al jouw social media activiteiten op 1 plek kunt beheren.
Eenvoudig schakelen tussen profielen Eenvoudig schakelen tussen profielen Eenvoudig schakelen tussen profielen
Met BuzzBundle kun je eenvoudig een persoon en profiel selecteren om een post te plaatsen - het is niet nodig om in- en uit te loggen met verschillende accounts.
Ongelimiteerde websites om mee te werken Ongelimiteerde websites om mee te werken Ongelimiteerde websites om mee te werken
Met 1 kopie van BuzzBundle kun je een ongelimiteerd aantal projecten aanmaken. Je kunt dus de reputatie en social media activiteiten voor zoveel websites beheren als je wilt.
Berichten plaatsen op sociale netwerken Berichten plaatsen op sociale netwerken Berichten plaatsen op sociale netwerken
Berichten plaatsen op Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, YouTube en voorzien van een locatie, publicatie datum, afbeelding en afgekorte URL.
Blog berichten plaatsen Blog berichten plaatsen Blog berichten plaatsen
BuzzBundle vindt vermeldingen van jouw merk op websites en blogs op basis van de zoekwoorden en URLs die je hebt opgegeven. Je kunt direct vanuit BuzzBundle reageren op deze vermeldingen en berichten plaatsen op relevante blogs.
Forum berichte plaatsen Forum berichte plaatsen Forum berichte plaatsen
BuzzBundle vindt relevante forum discussies op basis van de zoekwoorden en URLs in jouw project. En je kunt direct vanuit BuzzBundle deelnemen aan deze discussies.
Retweets Retweets Retweets
Retweet elk Twitter bericht die je ziet in jouw BuzzBundle stream, rechtstreeks vanuit de software.
Plaat Twitter berichten Plaat Twitter berichten Plaat Twitter berichten
Plaat Twitter berichten
Reageer op elke tweet die je ziet in jouw BuzzBundel stream.
Plan Twitter berichten (beschikbaar voro 15 dagen) Plan Twitter berichten Plan Twitter berichten
Met BuzzBundle wordt regelmatig tweeten wel heel gemakkelijk. Gebruik de plan functie in de software om jouw geweldige tweets klaar te zetten en plaats ze op de ingestelde datum en tijd.
Plan tot 20 tweets van te voren Ongelimiteerd aantal tweets inplannen Ongelimiteerd aantal tweets inplannen
In tegenstelling tot andere Twitter management tools, kun je met BuzzBundle zoveel tweets inplannen als je witl. Je kunt jouw Tweets bijvoorbeeld een week van tevoren planne en daarnaast nog ieder uur een tweet tussendoor tweeten.
Stuur privé en directe berichten Stuur privé en directe berichten Stuur privé en directe berichten
Je kunt berichten sturen naar andere mensen op forums en social media websites: klik gewoon op de envelopjes die je naast de dialogen ziet in jouw BuzzBundle streams.
Berichten plaatsen op Facebook Berichten plaatsen op Facebook Berichten plaatsen op Facebook
Als iemand over jouw merk of zoekwoord praat op Facebook, dan kun je direct commentaar geven vanuit jouw buzz stream.
Facebook berichten inplannen (beschikbaar voro 15 dagen) Facebook berichten inplannen Facebook berichten inplannen
Verdeel jouw interessante berichten over jouw Facebook volgers en over de week. Gebruik de plan functie van BuzzBundle om Facebook berichten te plaatsen op specifieke data. Op deze manier kun je consistent jouw online vrienden bedienen met leuke of interessante berichten zonder vast te zitten aan het standaard Facebook scherm.
Tot 20 Facebook berichten vooruit plannen Ongelimiteerd aantal Facebook berichten vooruit plannen Ongelimiteerd aantal Facebook berichten vooruit plannen
Met BuzzBundle kun je zoveel Facebook berichten inplannen als je wilt - er is geen limiet op het aantal berichten die je vooruit kunt plannen.
Facebook pagina management Facebook pagina management Facebook pagina management
Plaats berichten op jouw Facebook bedrijfspagina via BuzzBundle en zie jouw geplaatste berichten in een aparte berichten stream.
Facebook likes Facebook likes Facebook likes
Manage jouw Facebook likes - direct vanuit jouw software.
Plaats Google+ reacties Plaats Google+ reacties Plaats Google+ reacties
Plaats Google+ reacties, direct vanuit de software (niet nodig om op G+ in te loggen in een browser).
Plaats +1s in Google+ Plaats +1s in Google+ Plaats +1s in Google+
Plaats +1s op elk bericht naar keuze op Google+
Plan Google+ reacties Plan Google+ reacties Plan Google+ reacties
Het automatiseren van jouw werk op Google+ is bijna onmogelijk en veel software ontwikkelaars zijn al gestopt met het ondersteunen van Google+. BuzzBundle steekt er met kop en schouders bovenuit: je kunt niet alleen reageren vanuit de software, maar je kunt jouw reacties ook inplannen.
Plaats tot 20 LinkedIn status updates Plaats LinkedIn status updates Plaats LinkedIn status updates
Plaats LinkedIn profiel updates, rechtstreeks vanuit de software (niet nodig om op LinkedIn in te loggen in een browser).
Plan LinkedIn berichten (beschikbaar voro 15 dagen) Plan LinkedIn berichten Plan LinkedIn berichten
Als iemand over jouw merk of zoekwoord praat op LinkedIn, meng je dan gerust in de discussie en reageer op ieder bericht naar keuze in jouw BuzzBundle stream.
Plaats LinkedIn commentaar Plaats LinkedIn commentaar Plaats LinkedIn commentaar
Plaats jouw LinkedIn berichten en commentaar in de wachtrij en publiceer ze op vooraf ingestelde data en tijden.
Berichten plaatsen op Yahoo! Answers Berichten plaatsen op Yahoo! Answers Berichten plaatsen op Yahoo! Answers
Met BuzzBundle kun je zoveel Yahoo! Answers berichten plaatsen als je wilt - er is geen limiet op het aantal berichten die je klaar kunt zetten in de wachtrij.
Plaats jouw berichten op alle social media sites met 1 klik Plaats jouw berichten op alle social media sites met 1 klik Plaats jouw berichten op alle social media sites met 1 klik
Heb je een belangrijke aankondiging? Schrijf jouw bericht 1 keer en BuzzBundle plaatst ze op alle social media websites naar keuze.
Gebruik een proxy om jouw echte locatie te verbergen Gebruik een proxy om jouw echte locatie te verbergen Gebruik een proxy om jouw echte locatie te verbergen
Je kunt jouw BuzzBundle personen van verschillende locaties laten posten.
Aanpasbare werkmappen Aanpasbare werkmappen Aanpasbare werkmappen
De werkmappen van BuzzBundle zijn volledig aanpasbaar. Je kunt niet allen het aantal streams aanpassen, maar ook de informatie verbergen die je niet direct nodig hebt.
100% data en account beveiliging 100% data en account beveiliging 100% data en account beveiliging
Jouw data is absoluut veilig bij ons. BuzzBundle is desktop software die wachtwoorden en andere belangrijke informatie lokaal opslaat en verzend met gebruik van encryptie.
Automatische Updates Automatische Updates Automatische Updates
Het programma download updates automatisch zodra je het programma start.