SEO PowerSuite for Windows, Mac, Linux
BuzzBundleNieuwste versie
Supported OS Bestellen Sie jetzt
Onze Klanten
Kunden

Download BuzzBundle nu meteen!

Bedankt voor je interesse in BuzzBundle, de social management tool die met gemak meer buzz creëert dan je zelf ooit zou kunnen in je eentje!

Per e-mail krijg je van ons de links van de downloads en installatie-instructies voor ieder operating systeem. Geef je e-mailadres, en je krijgt meteen links naar de nieuwste downloads.


* Naam:
* Email:

Télécharger BuzzBundle


BuzzBundle maakt het allemaal mogelijk!

 • Maak verschillende personages voor je posts (bijvoorbeeld de CEO van je bedrijf, de pr-manager, de medewerker support, etc) en beheer ze allemaal gemakkelijk in één werkomgeving.
 • Gebruik profielen op sociale netwerken, blogs en forums voor ieder personage. Wij stellen geen beperkingen aan het aantal profielen dat je kunt managen.
 • Gebruik je bestaande sociale profielen of maak nieuwe accounts. BuzzBundle vult met auto-fill snel de registratieformulieren van je personages in.
 • Gemakkelijk switchen van de ene user naar de andere bij het posten op sociale netwerken (je hoeft de accounts niet steeds in- en uit te loggen)
 • Gemakkelijk merk - en reputatiemanagement door bijhouden van discussies waarin je keywords of de URL van je website voorkomen.
 • Bekijk de webpagina waarop een post geplaatst is in de interne browser van BuzzBundle.
 • Geef comments, retweet tweets en stuur privéberichten direct vanuit de software.
 • Zet postings klaar en plan ze in, om ze te laten versturen op het moment dat jij wil (uitgesteld posten).
 • Post aankondigingen voor meerdere sociale profielen tegelijk – in realtime of uitgesteld met behulp van de scheduler.
 • Voeg belangrijke discussies toe aan je favorieten, zodat je ze later nog eens kunt lezen.
 • Hou in de gaten wat er gezegd wordt over je concurrenten in de social media (bijdragen over je concurrenten kun je ook nagaan via hun keywords of URL's ).
 • Bekijk al je links die vanuit sociale netwerken komen.
 • En nog veel meer!

Deze social management software werkt op ieder operating systeem en is te gebruiken voor ieder land en iedere taal.

Je kunt een GRATIS licentie krijgen voor BuzzBundle. Je kunt deze zo lang gebruiken als je wilt, absoluut helemaal kosteloos.

Vul je e-mailadres in, dan kunnen wij je de gegevens voor het downloaden sturen. Omdat social media sites vaak hun API wijzigen en zoekmachines constant hun algoritmes veranderen, wordt BuzzBundle frequent geactualiseerd. Zorg dat je altijd de nieuwste en beste versie hebt. Vul hier een e-mailadres in dat je vaak checkt, zodat we je op de hoogte kunnen houden van belangrijke nieuwe releases.


* Naam:
* Email:

Télécharger BuzzBundle


Geen zorgen, wij gaan zorgvuldig met je privacy om – we delen nooit je persoonlijke gegevens met iemand anders zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Je hebt altijd de mogelijkheid om je af te melden voor verdere e-mails van ons.

Alicia Balm
« Jullie nieuwe social app overtrof werkelijk al mijn verwachtingen...

Ik wist wel dat Link-Assistant een nieuwe social app aan het bouwen was, maar ik wist niet wat er ervan moest verwachten. Ik bedoel, er zijn al zo veel van die tools. Maar ik dacht, nou laat ik het eens proberen en het overtrof werkelijk al mijn verwachtingen! Deze tool kan zich absoluut meten met andere SMM apps die ik zelf gebruikt heb en heeft naar mijn idee zelfs meer functies.
»

Alicia Balm
Freelancer SEO and SMM