Home of the best Internet Marketing tools
Kwaliteit links verzamelen.
Email linkbuilding partners met 1 klik.
Beschikbaar voor:
Honderden link opportunities met één klik.

Kies uit 10 effectieve backlink zoek methoden (gastblogs, startpagina's, reviews, etc), of maak jouw eigen aangepaste onderzoeksmethode mbv zoek operators naar keuze. In enkele ogenblikken vindt Link Assistant honderden relevante linkkansen. Dit bespaart enorm veel tijd bij jouw SEO project.

De beste backlink kansen.

Verzamel de belangrijkste statistieken over potentiële backlinks met 1 klik. Je ziet de waarde van de link kans in één oogopslag aan factoren als Pagina / Domein Autoriteit, Domein leeftijd, Alexa rank, social media factoren, etc. Link Assistant zorgt ervoor dat je de potentieel gevaarlijke links ontwijkt.

Eenvoudige communicatie vanuit de app.

Verzamel automatisch contactgegevens en emails en email potentiële linkpartners direct vanuit Link Assistant. Gebruik de handige email templates om jouw emails persoonlijker te maken of maak jouw eigen email templates, Beheer jouw verzonden emails en reacties, markeer belangrijke emails zodat je niet vergeet om ze te beantwoorden of op te volgen. Het linkbuilden wordt zo wel héél gemakkelijk.

Backlinks controleren met één klik.

Controleer regelmatig de status van jouw backlinks om ervoor te zorgen dat ze niet worden verwijderd, getagged worden als no-follow of de verkeerde anker teksten en links gebruiken. Neem direct contact op met jouw linkpartners als de verificatie mislukt.

Linkbuilding rapporten in jouw eigen huisstijl.

Link Assistant rapporten zijn volledig aan te passen, white-label en zo ontworpen dat ze er op ieder apparaat goed uitzien. Het rapporteren aan klanten is super eenvoudig: met 1 klik, wordt het rapport opgeladen naar de cloud en krijg je een link die je kunt delen. Wil je het rapporteren volledig automatiseren? Geen probleem. Stel een taak in, in de planningsmodule van Link Assistant en de rapporten worden automatisch gegenereerd en gedeeld met klanten, als een link of als een bijlage, in een tekst email of in aangepaste HTML.

Probeer LinkAssistant FREE.
Je zit nergens aan vast. Download de FREE versie van LinkAssistant en test het zolang als je wilt.