Home of the best Internet Marketing tools
Onbeperkte positie tracking.
Ongeëvenaard zoekwoordonderzoek en -analyse.
Beschikbaar voor:
Posities Checken,
geavanceerder krijg je het niet.

Rank Tracker is de meest geavanceerde zoekwoord onderzoek en zoekmachine positie tool die er is. Of je nu wereldwijd posities wilt scannen in één van de 400+ zoekmachines, de eerste 50 resultaten of alle 1000 resultaten wilt monitoren, 1 keer per week of 3 keer per dag wilt scannen... Rank Tracker kan het allemaal. En het beste is, alles is ongelimiteerd — inclusief website, zoekmachines en zoekwoorden.

Geo-specifieke posities
voor elke locatie.

Wil je zoekwoord posities checken voor een andere locatie dan jouw eigen locatie? Of wellicht een aantal andere locaties? Rank Tracker is de enige tool die accuraat positie voor elke gewenste locatie kan monitoren op basis van: land, provincie, plaats of zelfs een exacte straatnaam. Net als de rest zijn deze locaties ongelimiteerd.

20 zoekwoord tools in 1

Al jouw favoriete zoekwoord onderzoek tools zijn geïntegreerd in Rank Tracker: AdWords Keyword Planner; SEMRush en Keyword Discovery; Google Trends, Gerelateerde Zoekopdrachten, Google Analytics en Search Console, etc. Samen geven deze bronnen duizenden zoekwoorden die je anders niet gevonden zou hebben. Terwijl je zoekwoord ideeën opdoet, groepeert Rank Tracker ze automatisch op onderwerp, zodat je de zoekwoorden per groep kunt analyseren.

Zoekwoord onderzoek, nieuwe stijl!

Rank Tracker vind niet alleen duizenden zoekwoorden, maar helpt ook bij het selecteren en prioritiseren. Naast zoekvolume, concurrentie, Keyword Efficiency kan Rank Tracker ook de zoekwoord moeilijkheid bepalen voor iedere zoekterm — een complexe score voor alle SEO sterktes en zwaktes van jouw top 10 concurrenten. Heb je de beste zoekwoorden uitgekozen? Switch dan naar het Doel Zoekwoorden overzicht en koppel zoekwoorden en zoekwoord groepen eenvoudig aan landingspagina's.

Zoekwoord rapporten in jouw eigen huisstijl

Rank Tracker rapporten zijn volledig aan te passen, white-label en zo ontworpen dat ze er op ieder apparaat goed uitzien. Het rapporteren aan klanten is super eenvoudig: met 1 klik, wordt het rapport opgeladen naar de cloud en krijg je een link die je kunt delen. Wil je het rapporteren volledig automatiseren? Geen probleem. Stel een taak in, in de planningsmodule van Rank Tracker en de rapporten worden automatisch gegenereerd en gedeeld met klanten, als een link of als een bijlage, in een tekst email of in aangepaste HTML.

Probeer Rank Tracker FREE.
Je zit nergens aan vast. Download de FREE versie van Rank Tracker en test het zolang als je wilt.