Home of the best Internet Marketing tools
1 tool voor alle backlinks analyses.
Backlink onderzoek & Concurrentie analyse
Beschikbaar voor:
Alle backlinks, naar elke website, uit de grootste backlink index.

SEO SpyGlass is een backlink checker waarmee je alle backlinks vindt naar elk domein, mbv de grootste backlink index op het internet, SEO PowerSuite Link Explorer. Om de lijst met backlinks nog completer te maken, kun je ook backlinks downloaden uit Google Analytics en Google Search Console.

Anti-penguin backlink controle.

Mis geen enkele backlink meer die een boete risico vormt voor Google. Ontdek snel welke links die de zoekmachine posities kunnen bedreigen mbv de SEO SpyGlass Boete Risico Score, gebasseerd op dezelfde factoren die Google gebruikt in haar algoritme.

Heb je een boete risico ontdekt? Met enkele klikken voeg je slechte backlinks toe aan het disavow bestand, die je kunt doorgeven aan Google.

Krachtige analyses.

De samenvatting module geeft een uitgebreid overzicht van alle backlinks naar elke website — zelfs als het om miljoenen backlinks gaat. Wil je meer informatie over deze backlinks? Ga dan naar het Backlinks overzicht en vind details van elke link, backlink domein, linkend domein, ankers en linkpagina's.

Ontdek alle concurrentie backlinks.

Ontdek de backlinks naar jouw concurrenten, krijg alle belangrijke informatie over deze backlinks en ontdek de backlink strategie van jouw concurrentie. Ontdek hun sterktes en zwaktes en vergelijk hun backlink profielen om zo sneller , hoge kwaliteit backlinks voor jouw eigen website aan te vragen.

Real-time backlink checks.

Staan jouw backlinks er nog? Of hebben ze een nofollow tag gebruikt? De meeste backlink tools zien dit niet direct. Dit is waarom SEO SpyGlass elke backlink status controleert zodat je altijd verzekerd bent van de laatste informatie over jouw backlinks.

Backlink rapporten in jouw eigen huisstijl.

SEO SpyGlass rapporten zijn volledig aan te passen, white-label en zo ontworpen dat ze er op ieder apparaat goed uitzien. Het rapporteren aan klanten is super eenvoudig: met 1 klik, wordt het rapport opgeladen naar de cloud en krijg je een link die je kunt delen. Wil je het rapporteren volledig automatiseren? Geen probleem. Stel een taak in, in de planning module van SEO SpyGlass en de rapporten worden automatisch gegenereerd en gedeeld met klanten, als een link of als een bijlage, in een tekst email of in aangepaste HTML.

Probeer SEO SpyGlass FREE.
Je zit nergens aan vast. Download de FREE versie van SEO SpyGlass en test het zolang als je wilt.