Home of the best Internet Marketing tools
Complete website optimalisatie.
On-page analyse & optimalisatie. Alles in één app.
Beschikbaar voor:
De SEO spider die jouw website ziet, zoals de zoekmachines hem zien.

Net als de zoekmachine robots, scant en analyseert WebSite Auditor de hele website, zowel intern als extern: HTML, CSS, JavaScript, Flash, afbeeldingen, video’s, en meer. De tool kan de website net zo "crawlen" als Google, Bing of Yahoo en volgt daarbij de robots.txt instructies, zodat je dezelfde pagina's kunt zien en analyseren als de zoekmachines.

Uitgebreide technische website controle.

WebSite Auditor ontdekt snel alle problemen op de website die de zoekmachine indexering, posities en gebruikerservaring negatief beïnvloeden: gebroken links en afbeeldingen, dubbele inhoud, slecht mobiel gebruiksgemak, redirects, interne link problemen, zware pagina's en scripts, W3C validatie fouten en meer. Voor elk probleem krijg je een lijst met betrokken pagina's met stap voor stap instructies hoe je de problemen kunt oplossen.

Robots.txt en sitemap generator.

Met 1 klik genereer je heel eenvoudig een XML sitemap of robots.txt bestand. Is er al een sitemap of robots.txt bestand? Bekijk en bewerk de bestanden dan rechtstreeks in WebSite Auditor en sla de bewerkte bestanden op, op de server mbv FTP.

Intelligente on-page seo analyse.

Bepaal optimalisatie scores voor elke pagina en elk gewenst zoekwoord, gebaseerd op de best concurrerende pagina's in de zoekmachines. Krijg zoekwoord en pagina optimalisatie advies zodat je de pagina aan kunt passen voor een toppositie in de zoekmachine naar keuze.

In-app inhoud optimalisatie.

WebSite Auditor doet meer dan het analyseren van jouw inhoud. Je kunt pagina’s in de app optimaliseren — met behulp van een gebruiksvriendelijke WYSIWYG interface of HTML — met stap-voor-stap SEO advies terwijl je typt. In een apart tabblad, kun je pagina titels en meta description tags maken en bewerken, en jouw Google snippet bekijken. Klaar met optimaliseren? Met 1 klik kun je het het bestand opslaan en is het beschikbaar voor het uploaden.

Website optimalisatie rapporten in jouw eigen huisstijl.

WebSite Auditor rapporten zijn volledig aan te passen, white-label en zo ontworpen dat ze er op ieder apparaat goed uitzien. Het rapporteren aan klanten is super eenvoudig: met 1 klik, wordt het rapport opgeladen naar de cloud en krijg je een link die je kunt delen. Wil je het rapporteren volledig automatiseren? Geen probleem. Stel een taak in, in de planning module van WebSite Auditor en de rapporten worden automatisch gegenereerd en gedeeld met klanten, als een link of als een bijlage, in een tekst email of in aangepaste HTML.

Probeer WebSite Auditor FREE.
Je zit nergens aan vast. Download de FREE versie van WebSite Auditor en test het zolang als je wilt.